217 nm-es ház eladó Siklós #4723645

company_logo

55 000 000

Ft

253 456 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
2

Méret:
217 m²

Leírás

Kétgenerációs házat keres? Szeretne egy csendes, szép helyen található kisvárosban élni? Esetleg új vállalkozásba kezdene?
Szeretném a figyelmébe ajánlani ezt a kétgenerációs házat, ami Siklós családi házas övezetében található. A telken, ami 1159 nm-es 2 ház található.
Az első, utcafronti ház 1906-ban épült. Nyugati fekvésének és a nagy ablakoknak köszönhetően szép, világos. A ház 106 nm-es, 2 hálószobás, vert fal és tégla keveréke, szerkezetileg stabil, az 55 cm-es falaknak köszönhetően kiváló a hőtartási képessége. A tetőszerkezet és az esőcsatornák szép állapotban vannak. A ház utoljára 1980-ban volt felújítva, ezért a belső burkolatok cserére illetve felújításra szorulnak.
Az udvarban található ház 1998-ban épült és az állapotát tekintve újszerű. A térkapcsolatok megfelelnek a mai modern kor elvárásainak, a burkolatok hibátlan állapotban vannak. Ez a ház 2 hálószobás és bruttó 121,5nm-es modern és praktikus konyha várja az új háziasszonyát. A szobái tágasak, jól bútorozhatóak. Az emeleti szoba ablakából a Siklósi Várra látunk. A tetőtérben a plafon lambériázott, olyan, mintha tegnap készült volna.
A két ház között egy könyvtárszoba kapott helyet, de igény szerint bármilyen egyéb funkcióra alkalmas ez a helyiség. A házakhoz tartozik egy közös pince, padlás, egy tároló (ami kiválóan alkalmas szerszámok tárolására), és egy garázs. Az udvaron még több autó parkolására is van lehetőség.
A növények öntözésére vizet egy szép állapotú, karbantartott 100 éves kút biztosít. A baráti összejövetelek kedvéért készült egy hangulatos filagória, amiben egy grillező is helyet kapott.
A kert gondozott, a hátsó felében gyümölcsfák találhatóak.
Ez a két ház kiválóan alkalmas az együtt, de mégis külön élésre, de ha vállalkozásban gondolkozik, akkor megtalálta a legjobb lehetőséget. A város és a vidék turisztikai vonzereje miatt könnyen felkapott szálláshellyé tehető, akár úgy hogy az egyik házban Ön lakik a családjával, a másikat pedig szálláshelyként üzemelteti.
Keressen a megtekintés miatt!
Eladná ingatlanát?
Segítünk a maximális piaci ár meghatározásában.
Szerezzen előnyt a piacon, kérje szakembereink segítségét!

Hivatkozási azonosító: Rmx4780-4723645-JF

Hirdetés azonosító: 149858867

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn