176 nm-es ház eladó Ófalu

company_logo

100 000 000

Ft

568 182 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
176 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
310  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Munka után hazafelé, az autó visszapillantójában a lenyugvó nap sugarait látod, melegség és nyugalom járja át lelkedet. Vár az otthonod, a családod, a szeretet szigete. Büszkeséggel mondhatod, hogy a mecseki dombok közé, kis ékszerfaludba, Ófaluba tartasz, ahol az emberek ismerősként üdvözölnek, nyugalom s csend vár. A kapuban vár hűséges házőrződ, és örömmel mész be a 3 szintes tökéletes otthonodba, ahol már sül a vacsora. Kinézel az ablakon, s gyönyörködsz a közeli dombok látványában, rajta a legelő állatokkal.

Ha ez a falusi idill vonzó önnek, mindenképp olvasson tovább!

Tökéletes szerkezeti és esztétikai állapotú, három szintes, kölön lakrésszel rendelkező családi otthonra talált, mely 2001-ben az akkori kor építészeti megoldásainak magas színvonalán készült el. Ennek megfelelően porotherm 38-as falazat, külső hőszigetelés, műanyag nyílászárók, Bramac tetőfedés, Porotherm födémszerkezet, tágas terek, galéria, és napfényes fekvés jellemzi ezt az épületet, sok-sok ablakkal. A fűtést gáz cirkó biztosítja, de megtalálható a központi helyen épített kémény is mely alkalmas egy kandalló kilakításához. Az utcai szinten hatalmas amerikai konyha nappalit találunk a garázzsal és mosdóval együtt, s innen kényelmes lépcső vezet az emeleti 3 szoba fürdő, gardrób, olvasósarok együtteshez. A ház alsó részében külön bejáratú egy szoba-amerikai nappali-konyha fürdőszoba lakrészt találunk, ami akár albérletnek, akár fiatalok, illetve idősek külön lakhatására is kiválóan alkalmas.

A házhoz külön külső fedett dupla autóbeálló, s pihenő terasz tartozik, a bejáratot pedig egy mesterséges kis tavacska teszi hangulatossá.

He felkeltette érdeklődését ez a ritka, nem mindennapos lehetőség, nézzük meg közösen! Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata. Álmodjuk meg közösen! Legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
További információkért keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ070765

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144367866

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn