Világos Étkezővel És Nappalival, Teljeskörűen felújított ház eladó!

company_logo

26 499 000

Ft

529 980 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 22:53
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
50 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
150  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

*** Kiváló lehetőség! Csendes, Nyugodt környezetben, Udvarral, Világos Étkezővel És Nappalival rendelkező, Teljeskörűen felújított ház eladó! ***

Tulajdonostól eladó Baján, Alvégen, a Vöröskereszt tér 15. és a Homok utca sarkán egy 50 m2-es lakóterületű, 2+1 félszobás, déli fekvésű, 50 m2-es udvarral rendelkező teljeskörűen felújított ikerház egyik fele. A ház rendelkezik egy wc-s fürdővel, egy konyhával, ami új konyhabútort és tűzhelyet kapott és egy tágas fogadótérrel. Az ingatlan része még egy 150 m2-es udvarrész autóbeállási lehetőséggel.
A lakás megfelel minden korosztálynak, hisz nem kell emeletre lépcsőzni. Ideális egyedülállónak, párnak, esetleg egy gyermekes családnak, akik szeretnének egy privát kis teret, ahol a friss levegőn élvezhetik az együtt töltött időt, de kert kiépítésére is tökéletes az udvar kertészkedni vágyóknak.
Itt már minden készen áll arra, hogy beköltözzön ebbe a gyönyörű, Napfényes otthonba!

A Házról
A ház teljeskörűen felújított, Azonnal Költözhető. A felújítás során új víz-, villanyrendszert építettek ki. Az ingatlan fűtése gázkonvektorral megoldott. A világos, ablakos konyhába új konyhabútor és tűzhely került. A külső-belső nyílászárók mind újak, műanyagra lettek cserélve. Mindenhol új laminált padló lett lerakva, a wc-s fürdőben kerámia van. A vadonatúj szaniterek pedig biztosítják a gondtalan ellazulást. A falak két soron gletteltek, frissen festettek az összes helyiségben.
A Homok utcából nyíló ajtón belépve az udvarra érünk, ami igény esetén füvesíthető, alkalmas virágoskert, kis veteményes, akár sütögető kialakítására is, sok lehetőség rejlik benne. Az udvarból a tágas, előtérbe nyitunk be, ahol pakolásra alkalmas nagy gardróbszekrény is elfér. A fogadótér, a nagy ablakos napsütötte étkező és a nappali egy közös légtérben található, így egy összefüggő világos nagy teret alkotnak. A ház gyönyörű központi részében a nappaliban akár vendégeket is fogadhat, míg az innen nyíló két kisebb szoba biztosítja a privát teret, ahol egy fárasztó nap után pihenhet, feltöltődhet. A közepes szoba hálónak ideális, míg a legkisebb szoba lehet második háló, vendégszoba, gyerekszoba, dolgozószoba esetleg gardróbszoba.
Reggel madárcsicsergésre ihatja kávéját az udvaron, télen pedig a nagy ablakos étkezőből gyönyörködhet a hóesésben, egy meleg tea mellett.

Ez a lakás tényleg igazi Főnyeremény, ha önnek fontos a Kényelem és szereti a tágas, világos tereket!

A Környékről
A szomszédok régóta itt élnek, kedvesek, segítőkészek. A ház gyalogosan is közel van a városközponthoz, a környék kellemes, Csendes városrész, közel a Sugovicához. A közelben étterem, óvoda, iskola, bolt található. Karnyújtásnyira van a Nagy-Pandúr-sziget, ahol kellemes sétát tehetünk a Sugovica és a Duna parton, nyáron pedig strandolási lehetőséget nyújt a Sugovica homokos partja.
Ha ön szereti a Nyugalmat, Világos Otthont és Privát Kertre vágyik, megtalálta, amit keres!
Befektetőknek is ideális, hiszen nem szükséges felújítani vagy berendezni a lakást, itt mindent készen kap, már csak a kulcsot kell átadni a bérlőnek!

Az ingatlan per-, teher-, igénymentes, azonnal költözhető!
A ház vételárát képezik a beépített bútorok, de akár a komplett bútorzat a dekorációkkal is az öné lehet, külön megállapodás alapján.
Ára: 26.499.000 Ft

Jöjjön el személyesen és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás élőben még szebb, mint a képeken!

Érdeklődni:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145786326

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Bánóczky Endre

Fekete-Pencz-Bánóczky Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn