Tiszakécske, Tiszabög utca, 109 m2-es, családi ház, 3 szobás

company_logo

47 000 000

Ft

431 193 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 30., 16:28
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert mérete:
4758  m2

Méret:
109 m²

Leírás

Családi ház
Tiszakécske Tiszabög utca
3 szoba, 109 m2-es

Tiszakécske tiszabögi reszén, rendkívül jó helyen kívánjuk értékesíteni az alábbi ingatlanokat:
1. Önálló, szabályos, 2021 m2-es belterületi telken elhelyezkedő, 109 m2 hasznos (!) alapterületű családi házas ingatlan 3 lakószoba, tágas előszoba, konyha, kertkapcsolattal rendelkező étkező, spejz, tusolós fürdőszoba Wc-vel elrendezésű! Az épület egészséges, vályogtégla falazatú, kiváló statikai állapotú. A közelmúltban szerkezeti, műszaki és esztétikai felújítást is kapott, miszerint: teljes külső nyílászáró csere történt, jó minőségű osztrák alumínium ablakokkal, redőnyökkel, ekkor a födém is megújult, ereszcsatornát cseréltek, de a külső vakolás is megtörtént. A ház belső tereit falak mozgatásával tették maivá, mellyel így élhető, kiváló elrendezésű otthona lehet új tulajdonosának anélkül, hogy a vásárlás után azonnal a felújítás hosszú és fárasztó procedúráját kellene végigcsinálnia! Műszaki felújítás tekintetében új a fűtés ( falban vezetett rézcsövezés), illetve Baxi kombi kazán került felszerelésre, de új a teljes víz-és elektromos hálózat is! Cserélve lettek a hideg és melegburkolatok is. Utolsó mozzanat a falak festése és a belső nyílászárók mázolása volt, így Önnek ezzel sem kell bajlódnia, hiszen első lakóként élvezheti ennek előnyét is! Fűtési alternatívaként kandalló, cserépkályha is elképzelhető, ennek feltételei adottak! A kert csodálatos, termő gyümölcsfák alatt sétálhat, pihenhet, de -igény szerint- gazdálkodhat is, hiszen kerti csap városi vízzel és egy fúrt kút is rendelkezésre áll!
2. Külön helyrajzi számon, de közvetlenül a belterületi telek folytatásaként 1100 m2-es, szántó művelési ág besorolású terület is rendelkezésre áll!
3. A hirdetett harmadik terület is külön hrsz-en de szerves egészként értelmezendő a maga 1637 m2-es nagyságával, szintén szántó besorolssal! Mindkét terület kifüggesztés köteles, a részletekről és jogi lehetőségekről személyesen tájékoztatjuk! A tulajdonos kizárólag egyben értékesíti a mindösszesen 4.758 m2-es területet! A finanszírozás tekintetében irodánk kereső Ügyfeleink részére díjmentes hitelközvetítés lehetőségét kínálja! Várjuk megtisztelő hívását!

További információk:

Hirdetés azonosító: 150584055

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 16 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn