Tiszakécske, 76m üzlet + 107m műhely/garázs/raktár !!!53,9M!!!

company_logo

53 900 000

Ft

294 536 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 20:53

Tulajdonságok

Méret:
183 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Házszám:
40

Leírás

Bács-Kiskun vármegye, Tiszakécske, Penny Áruház környékén 1989. évben épült 76,4 m2 hasznos alapterületű tégla építésű üzlethelyiség/garzon lakás és 107 m2 könnyűszerkezetes építésű műhely/raktár 693 m2 telken eladó. Az ingatlan közvetlenül a főút mellett helyezkedik el egy háromszög alakú telken, az útszakasz melletti közterületen bőségesen van hely a parkoló autók számára. A telek körben bekerített.
Az üzlethelyiség egy eladótérből, kettő irodából, kettő raktárhelyiségből, egy WC-ből, egy zuhanyzóból és egy teraszból áll, amelyekből az iroda és a raktárhelyiségek szabadon variálhatók. Az eladótér és az emeleti iroda klimatizált, a fűtésük pedig gázkonvektorral megoldott. A meleg vizet az egész objektumban egy villanybojler szolgáltatja. Az üzletet járólap burkolattal látták el, míg az emeleti iroda laminált padló burkolatot kapott. Az ablakok árnyékolása rolettákkal megoldott. Az ingatlan összközműves, a közművek közül a háromfázisú villany-, a városi víz-ellátás, a szennyvíz-elvezetés, valamint a gáz telken belül kiépítettek.
A könnyűszerkezetű műhelyek külön bejárattal rendelkeznek, járólappal borítottak, elektromos garázskapukkal ellátottak, a fűtésükről gáz központi fűtés gondoskodik és szintén klímával hűthetők.
A külső tároló beton burkolatú, fűtetlen, szintén kettő külön bejárattal rendelkezik. Az üzlethelyiség elhelyezkedése kiváló: a városközpont néhány perc sétával elérhető.
Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145956874

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn