Természetközeli, Napfényes Családi Ház Hetényegyházán!

59 900 000

Ft

587 255 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
102 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
3439  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

A Házról
2002-ben épült könnyűszerkezetes családi ház, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel és hőszigeteléssel ellátva. Héjazata bólyi betoncserép. A ház energiaellátását 3x16A biztosítja. 380V feszültségű áram is be van kötve. A hőleadás lemezradiátorokon keresztül történik, a fűtéshez szükséges melegvíz előállítása gázkazánról történik, illetve ellenőrzést követően lehetőség van már beüzemelt vegyestüzelésű kazánról is működtetni. Ezen kívül a házban található egy üzemképes kandalló is, mellyel hideg napokon rásegíthetünk a fűtésre. A házban vezetékes víz található. A házhoz egy 10 m3-es szennyvíztároló tartozik.
Fűtési költségét tekintve kedvező; állandó 22 °C-os hőmérséklet és kizárólagos gázfűtés mellett az éves fogyasztás kb. 1650 m3.
Az ingatlan beköltözhető állapotban van.

Beosztás
Pince, garázs és kazánház (98 m2) + földszinttel (102 m2) rendelkező családi ház. A földszinten található 4 szoba, amerikai konyha + nappali, fürdőszoba, wc különálló helyiségben, lépcsőház, kamra, és egy 45m2-es terasz, mely a nappaliból is megközelíthető teraszajtón keresztül. A telken továbbá található fészer, tyúkól és fedett fatároló.

Telek, Kert
A ház egy 3439 m2-es téglalap alakú, teljesen körbekerített, parkosított, dísznövényekkel, bokrokkal és fákkal beültetett telekkel rendelkezik. A kert hátsó részén, mintegy 1000 m2-nyi területen telepített akácerdő található, így a fatüzelés önellátó módon biztosítva lehet.
A telken néhány gyümölcsfa és veteményeskert található. A telek mérete miatt alkalmas növénytermesztésre, állattartásra. Egy többgyermekes család önellátását biztosíthatja.
A kert öntözését két db fúrt kút látja el.

Lokáció
Az ingatlan külterületi, de szilárd útburkolaton közelíthető meg. Kecskemét belvárosától mindössze 12 km-re helyezkedik el. Két különböző útvonalon közlekedő helyi járatos autóbusszal Kecskemét belvárosába tudunk jutni, illetve egy közvetlen járat a Mercedes gyárhoz visz. Egy helyi járatos busz a településről a helyi vasútállomásra is szállít utasokat. Az ingatlantól a buszállomás 5 perc sétára található.
A településről közvetlenül elérhető a M5-ös autópálya, melyről hamar Budapestre juthatunk.
A településen található óvoda, általános iskola, felnőtt- és gyermekorvosi rendelő, gyógyszertár, művelődési ház, két nagyobb élelmiszerbolt, zöldségbolt, virágbolt, cukrászda, pékség, háztartási- és gazdabolt, benzinkút, autómosó és posta.
A közelben továbbá a természetbe vágyóknak erdő, horgásztó és lovaglási lehetőség is van.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146772970

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn