Tanya csendes környezetben

company_logo

12 000 000

Ft

160 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 06:15
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
különálló

Kert mérete:
1560  m2

Méret:
75 m²

Leírás

Csend és nyugalom szigete. Eladásra kínáljuk tanya jellegű lakó ingatlanunkat Solton.
Elsősorban a csendre és nyugalomra vágyóknak ajánljuk ezt az ingatlant, a település szélén, mégis aránylag közel a városközponthoz. Itt önellátóvá is válhat az ember, hiszen a fő lakóépületen túl, kazánház, műhely, garázs, gazdasági épületek, ólak és némi termőföld is rendelkezésre áll. Az ingatlan összesen 108 nm és két fő részből áll, egy lakó és egy gazdasági funkcióval bíró egybefüggő épületegyüttest képezve. A bejáraton belépve a látogatót rendezett lakókörnyezeti kép fogadja. Az előszobától jobbra egy tágas, napfényes szoba, szemben egy zuhanyzós fürdőszoba, balra világos étkező és egy innen nyíló gépesített konyha kamrával található. Alacsony belmagasságának köszönhetően költséghatékony, fűtése jelenleg központi vegyes tüzelésű kazánnal történik, de igény esetén, napelemes rendszerrel működtethető elektromos fűtéssel is megoldható. A bejárat előtti fedett terasz és a diófa hűs lombja nyújt menedéket a nyári tűző nap elöl.
Az udvari rész szépen parkosítható, mind a gyerekek, mind a házőrző megfelelő teret kaphatnak itt, de akár kerti kemence, bográcsozó is kialakítható és a családi, baráti társaság közkedvelt helyévé varázsolható. Egy fárasztó nap után hazaérve megpihenhet és feltöltődhet a madárcsicsergést hallgatva.
A család autóját is biztonságban tudhatja, hiszen egy hatalmas kettős hasznosítású, műhellyel kombinált garázs áll rendelkezésre a tárolására.
Az ingatlanhoz tartozó földterület a konyhakerten túl, takarmánynövény termesztésére is alkalmas, amivel a saját haszonállatai élelmezését is megoldhatja. Az ingatlan csendes helyen, nyugodt környezetben található, a közelben élelmiszerbolt, cukrászda, óvoda, iskola, míg a városközpontban étterem, pékség, bevásárlóközpont, benzinkút, műszaki üzletek is megtalálhatóak. A város Budapesttől az M6-os autópályán mindösszesen 1,5 órányira található, minden irányból könnyen megközelíthető. Dunaújváros, Paks, Kecskemét közelsége egyaránt számos szórakozási és munkalehetőséget is kínál. Ár érték arányban kiváló az ingatlan! Legyen Ön az, aki családjával együtt megtölti élettel! Hívjon bizalommal, szívesen körbevezetem leendő otthonában! Amennyiben szükséges, teljes körű hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149800002

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Miskolczyné Melegdi Krisztina

Fundamenta Értéklánc Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn