TRADICIONÁLIS FAGERENDÁS VLYOGHÁZ AZ ALPRI HOLT-TISZÁNÁLA

company_logo

29 900 000

Ft

249 167 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
582  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

TRADICIONÁLIS FAGERENDÁS VLYOGHÁZ AZ ALPRI HOLT-TISZÁNÁLA Bács Kiskun megyei Tiszaalpron,az alföldi régióban kínálunk eladásra több,mint 100 éves felújított vályogházat. Tiszaalpr ősi település,Árpád kori vrosrszek rekonstrukciója látható a Skanzenban.A Földvári tanösvny bronzkori földvár történetét és a bronzkori emberek életmódját ismerteti meg.A környéken számos további kirándulóhely,fürdőhely található. A csendes kis utcában, a település szélén ,582 m2-es saroktelken található ez a két épületből álló ingatlan.A telek három bejárattal is rendelkezik. A főépület 75 m2 ,konyhából,étkezőből,két szobából,fürdőszobából áll,természetesen az elmaradhatatlan tornáccal. A 2018-as felújítása során megtörtént a fűtés korszerűsítése (kondenzációs kazán,fűtőtestek felszerelése,kémények felújítása). Az ingatlant eredeti hajópadló és fagerendás mennyezet varázsolja mesebeli házikóvá.A nappalit tapasztott kemence díszíti.A tornácos melléképület 45 m2 ,jelenleg egy nagy légtérből áll,így belső kialakítsa az új tulajdonos igényei szerint történhet. Ebben a hzrszben konvektoros fűtőtest van felszerelve. A két épület miatt két generáció számára is tökéletes választás lehet ez az ingatlan.A kertet fügefa,eperfa,szilvafa,sárgabarackfa, rózsabokor,szőlő lugas,mocsári hibiszkusz díszíti.A KÉPEKEN LÁTHATÓ TELJES BÚTORZAT,GÉPESÍTÉSSEL AZ ÁR RSZÉT KÉPEZI!A közelben számos gyógyfürdő található (Tősfürdő-Lakitelek, Gabriella Gyógy,és Strandfürdő,Kerekdombi Termálfürdő-Tiszakécske, Róna Kincse Gyógyfürdő-Kiskunfélegyháza, Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ -Cserkeszőlő).Irányár: 100 000 EUR!

29900000 Ft
Kis Virág vagyok, az Dobó István körúti iroda Prime értékesítője és örökös tagja.

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: HZ064321-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144436738

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn