Prémium minőségű üzlet vagy iroda kiadó, 2025. januártól.

company_logo

254 000

Ft

6 048 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
42 m²

Leírás

Prémium minőségű üzlet vagy iroda kiadó, 2025. januártól. A forgalmas Nyíri út Balaton utcai utcasarkon a Balaton utca felől.
A következő funkciókra kiválóan alkalmas az ingatlan a teljesség igénye nélkül: iroda, szépség szalon, kávézó, orvosi rendelő, cukrászda, dohánybolt, ruhabolt, műszaki cikkek boltja, biztosító, pénzügyi szolgáltató, távközlési szolgáltató, papír írószer, stb...

 

A LIVE lakópark ingatlanainak ismertetőjegyei között megtalálhatók: az szuper alacsony rezsi, magas komfortérzet, jól szigetelt falak és nyílászárók, lift, erkély és garázs. Az épületek fűtését, hűtését és melegvíz-ellátását talajszondás hőszivattyú látja el, ennek a rendszernek a működéséhez szükséges elektromos energiát részben napelemek állítják elő. Így a fűtés és hűtési költségek nagyon alacsonyak lesznek. A hőleadó felületeként a vasbeton mennyezetet és a padlót használjuk.

 

Az ingatlannak közvetlen kapcsolata van a Nyíri úti gyalogos járdával. Az üzletterek belső kialakítása és alaprajzi elrendezése teljesen egyedi lehet (A kép csak egy elképzelés.). Az utcafronton perforált rozsdamentes felület áll rendelkezésre a cégér és reklám anyagok igényes elhelyezésére elektromos bekötéssel.


Az ügyfelek, vevők részére 85 férőhelyes rövid távú, kényelmes, fedett parkoló áll rendelkezésre. A parkolóházban elektromos autó töltő áll majd rendelkezésre (2025-től).
A nyíri út és a járda közötti zöld közterületre kitelepülési lehetőség.
A bérleti díj: 6000,-Ft+ÁFA/hó

(IF153901325)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146185215

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn