Páhii eladó 103 nm-es ház

company_logo

22 000 000

Ft

213 592 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 23., 09:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
1

Kert mérete:
678  m2
Méret:
103 m²

Leírás

Bács-Kiskun vármegye, Páhi központjában 103 m2 hasznos alapterületű családi ház 678 m2 telken eladó. Az 1970-ben épült ház egy nappaliból, három szobából, egy konyhából, egy kamrából, egy fürdőszobából, egy WC-helyiségből, egy közlekedőből áll. A csendes kertvárosi elhelyezkedésű, vegyes falazatú ingatlan 2021-ben felújításon esett át. A közművek közül a vezetékes víz, villany és a gáz a telken belül rendelkezésre áll. A homlokzat és a födém szigeteltek, a tetőszerkezet jó állapotú. A külső nyílászárók ki vannak cserélve, a belsők jó állapotú fa szerkezetűek. A szobák a hajópadló burkolatot megőrizték, a többi helyiségben járólap, a konyhában linóleum van. Az épület teljes villanyhálózata kicserélésre került. Az otthon melegét gázkazán radiátoros hőleadással, a melegvíz ellátását hőtárolós villanybojler biztosítja. A családi ház konyhabútorral együtt eladó. Az udvarban több melléképület található, melyek állattartásra is alkalmasak. Garázs tartozik a házhoz, de az épület előtti széles közterület több gépjármű zavartalan megállását teszi lehetővé. A családi ház kialakítása miatt ideális lehet fiatal családok vagy idősebbek lakhatására egyaránt. Falusi csokra és támogatott hitelre alkalmas.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: autóbusz-állomás, iskola, óvoda, bölcsöde, posta, önkormányzat pár perces sétával elérhető.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, CSOK és támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146840712

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn