Egyedi ajánlat!

Kunszentmiklósi 155277 nm-es telek eladó #4677091

company_logo

190 000 000

Ft

1 224 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

jún 20., 11:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Méret:
155277 m²

Leírás

Bösztör, belterületi és külterületi részén egyben eladásra kínálunk Vállalkozási Célra Alkalmas 23 db külön HRSZ számos belterületi Beépítettlen Területet 30%-os beépíthetőségű lehetőséggel, ezek összesen 52937 nm területen terülnek el, szintén ezen a belterületi részen 5 db külön HRSZ számos kivett lakóház , udvar megnevezésű ingatlant összesen 9782 nm területtel és ezen Belterületek közelében elehelyezkedő 2 db HRSZ számon lévő összesen 92558 nm külterületen elhelyezkedő szántó,legelő területetet, melyből az egyik Natura 2000 területi besorolású. A Kiskunsági Nemzeti park szomszédságában elhelyezkedő , csendes, nyugodt környezetben , mely híres a növény és állatvilágáról , mint pld a Híres Túzoknéző túráról, az összesen 155277 nm terület Sok lehetőséget rejt magába. Ezen a különleges adottságokkal bíró Birtokon tervező által elkészített tervek alapján, a telkeken egyenként 120nm-es Ikerházak kerültek volna kialakításra Nyugdíjasoknak, Nyaralni vágyoknak így kialakítva egy Komplexumot amely köré pihenő övezetet terveztek tenisz pályákkal, parkokkal, úszási lehetőséggel és egyéb szociális kiszolgálási lehetőséggel.
Autópálya és a város közelsége miatt, közlekedés szempontjából jó helyen található, Tanyasi Élet Nyugodt Városi kényelemmel! Most épül a Budapest-Belgrád vasút, és hamarosan az M8 autópálya építése is elkezdődik innen 2 km-re.
A belterületi telkek között található egy Kivett Lakóház, Udvar megnevezésű 120nm-es tetőtérbeépítésű családi ház, mely a kialakítható Komplexum része lehet. A ház falazata porotherm tégla mely 10cm hőszigetelést kapott, mely színezése az új tulajdonosra vár. A földszinten egy 50nm-es amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, előszoba, spejz, mosókonyha, wc kapott helyet, míg a tetőtérben 3 szoba ,fürdőszoba, konyha, nappali került kialakításra. A ház alatt egy 45 nm-es száraz pince található. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán, gondoskodik radiátoros és padlófűtéses hőleadással, + elektromos fűtéssel. A többi HRSZ számos lakóház udvar megnevezésű területeken további 80 nm-es vályog, 90 nm-es vályog és egy 30 nm es ház és tárolók találhatóak, melybe az áram is bevezetésre került ill több fúrt kút szolgálja a földek öntözését.A pihenő övezeti Komplexumához két Tó is kialakításra került, egy 50m3-es és egy 150m3-es . Ha felkeltettem érdeklődését várom megtisztelő jelentkezését.

Hivatkozási azonosító: M281198-4677091

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148516193

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 10 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn