Kiskunfélegyháza belvárosában igényes, rezsibarát családi ház eladó

108 500 000

Ft

803 704 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 20., 10:05

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
135 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Kert mérete:
550  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Kiskunfélegyháza belvárosában, a Kossuth utca leágazó utcájában megvételre kínálok egy nagyon szerethető, igazi kis mézeskalács házikót! Nemcsak átgondolt, stílusosan szép az épület, de energiatakarékos is, de erről majd később!

Új házat építeni manapság nem kis kihívás, főleg az megterhelő, ami az építtető idegrendszerére hárul! Legelső kihívás jó helyen lévő, pláne jó tájolású telket találni, jó tervezőt már nem is említem, na és persze nem árt, ha a szomszédok sem hátráltatják az engedélyezési eljárást! Jó kivitelezőre akadni, pláne aki kulcsrakész átadást vállal fix költségvetés mellett és fix határidőre és a minőség is az elvárt lesz - nos valljuk be, ehhez már óriási szerencse is szükségeltetik!

Ez a ház készen van, kiváló minőségben került kivitelezésre és gyakorlatilag egy tisztasági festést követően (persze anélkül is) azonnal belakható - jelen esetben fel sem merülhet építési- vagy átadási határidő, netán költségvetési probléma, ami egy új ház építésénél sajnos borítékolható! Száz szónak is egy a vége: ha új házban gondolkodik, érdemes megfontolni ennek a jó minőségben kivitelezett háznak megvásárlását új építése helyett!

Az épület 2003 -ban épült Ytong, azaz rendkívül jó szigetelésű, környezetbarát 30 centis falazóelemekből, mely külső hőszigetelést is kapott. A családi ház nettó lakótere 118 nm, melyhez egy fedett tarasz és egy napozóterasz tartozik összesen még bruttó 38 nm alapterülettel, tehát a számításba vehető összesített nettó alapterület 135 nm. Nem kicsi, nem kezelhetetlenül nagy, ideális otthona lehet családjának!

Csatolok egy alaprajzot a helyiségek elosztásáról tájékoztatásul, de dióhéjban: nappalin kívül 3 szoba található a főépületben, az udvarban épült még egy dupla garázs is 29 nm hasznos alapterülettel, melyhez egy 7 nm alapterületű raktár is csatlakozik. Utólag egy 12 nm hasznos alapterületű borospince és épült az udvari raktár előtti területre. A telek kezelhető méretű, rendezett, a fekvése pedig ideális!

A ház fűtését és melegvíz ellátását luxus kategóriás Buderus gázüzemű fűtőmű szolgálja! A jó falazatnak, jó nyílászáróknak és hőszigetelésnek és persze a profi kazánnak köszönhetően kicsi a ház rezsiköltsége, jelesül a rezsitámogatott éves 1.729 köbméteres gázfogyasztáson belül marad!!!

Az udvar rendezett, parkosított, a hátsó ingatlanrészek gépkocsival a nagykapun keresztül, kiépített útvonalon közelíthetők meg.

A ház tájolása a lehető legideálisabb, ugyanis napfelkeltétől napnyugtáig szó szerint körbejárja az épületet a nap, így nagyon világos a ház és az udvar is!

Külön megállapodás esetén a bútorzat egy része vagy egésze maradhat is az ingatlanban, mely a kiköltözés pár hetes időtartamát követően Azonnal birtokba is vehető!

Előzetes telefonos egyeztetést követően nincs akadálya akár hétvégi mutatásnak sem, meglátja, meglátni és megszeretni egy pillanat műve lesz!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147024270

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn