Kis tanya az erdőben

3 000 000

Ft

66 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 25., 14:58

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Méret:
45 m²

Leírás

Eladó Bács-Kiskun megyében Tabdi község külterületén az erdőben egy felújításra szoruló lakóépület. A tanya kifüggesztés köteles. Kivett tanya. Területe kb 300 m2 A házban egy nagy szoba, konyha egy előszoba és fürdőszoba kialakitására van lehetőség. A ház nem vizes. Vegyes falazatú. Található még az udvaron tyúk ól, tároló. A talaj homokos. Egy nagy eperfa, körtefa, szőlő, naspolya is díszíti az udvart. Egyik oldalról mi lennénk a szomszéd másik oldalról nincs senki. Az egész utcában összesen 4 ház van távolabb egymástól amiben laknak és van három tanya amihez csak kijárnak időnként. Itt senki nem foglalkozik a másik dolgával azt csinálhat mindenki amit akar, de azért figyelünk egymásra. Ez azért jó. Villany és víz nincs a házban. Tabdi egy fejlődő település. Minden megtalálható benne ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen. A tanyától 900 m-re van a falu, de a háztól kb 300 m csak a földes út a többi már aszfaltos út. Ígéret van rá, hogy ezt a kis szakaszt is a közeljövőben megcsinálják, bár igy is jól járható. Gyalog is kényelmesen 15-20 perc a falu központ. Távol, de mégis közel. A legközelebbi város Kiskőrös ahol aztán tényleg megtalálható minden és csak 10 perc autóval, de van kerékpár út is. Jelenleg a vasút felújítás alatt van, de jövőre már át adják. A busz közlekedés működik, ha valakinek szüksége lenne rá. A kommunális és a szelektív hulladék ellszállítása is biztosítva van. A közvilágítás is működik. Az erdőben mindennapi vendégek az erdei állatok. Egy biztos aki csendre és nyugalomra vágyik az itt megtalálja. Segítőkészek, barátságosak és befogadóak az emberek. A kisebbség elenyésző. Tabdin megtalálható óvoda ami nagyon szép, modern és fejlett az óvónők nagyon kedvesek.
Iskola 1-4 osztály. Vagyis alsóig. Ezáltal elég erős.
Van egy nagy élelmiszerbolt, barkácsolbolt, posta, takarmányos, gázcsere lehetőség, házi orvos, gyógyszertár, fogászat, védőnő, mozgó húspult és takarmányos. Én úgy gondolom aki ide költözik semmiben nem fog hátrányt szenvedni, mint aki a fővárosban él. Azt leszámítva, hogy itt azért kicsit valóban lelassul az élet. Lelassul annak ellenére, hogy nagyon sok kikapcsolodási lehetőség van, hisz a falu nagyon sok programot rendez egész évben. Szüreti bál, lovas felvonulás stb.,hisz Tabdi is a szőlők és borok hazája. Nem beszélve Kiskőrösről, ott is nagyon sok programot rendeznek. Sőt itt van nem messze Soltvadkert is, ahol ott a Vadkerti-tó, aki strandolni szeretne bátran megteheti. Bár aki tanyára költözik azért gondolom tudja mivel jár, hisz biztos jó oka van amiért ilyen helyen szeretne élni. Tabdit bátran merem ajánlani mivel itt tényleg elérhető közelségben van minden, sőt a települések is közel vannak egymáshoz nem távolság semmi. Nagyon élhető helynek találom.
Bármi kérdése van írjon nyugodtan vagy tegyen ajánlatot.  Ha lát benne fantáziát, jöjjön el és nézze meg. Ára: 3 millió forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150472814

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn