Kecskeméti eladó 115 nm-es ház

company_logo

48 900 000

Ft

425 217 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 28., 11:31
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
6000  m2

Méret:
115 m²

Leírás

ELADÓ Kecskeméten M5 autópálya lehajtóhoz közel eső részén található nappali+3 szobás, TELJESEN FELÚJÍTOTT családi ház, 6000 m2-es FULL fás telken!

A felújítás alkalmával minden porcikáját a háznak a ma szabványnak megfelelően alakítottak ki!A teljesen körbekerített, 6000 m2-es terület cc fele akácerdővel telepített illetve a ház közvetlen közelében gyümölcsfák olyan 15-20 évesek, folyamatos terméssel!Fűtésrendszer padlófűtésre szerelt, kondenzációs BOSCH gázkazánnal megoldott, ÚJ vízvezetékrendszert és ÚJ villanyhálózatot építettek ki, illetve a külső műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel lettek választva a megfelelő hő és hangszigetelés miatt! A nappali-konyhaétkező rész kivételes adottságú 43 m2-es, tágas, világos és közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik. Minden helyiségben MODERN, ÚJ hideg és melegburkolat lett. Földszinti fürdőszobában zuhanyzós kialakítás lett, az emeleten pedig kádas, és teljesen ÚJ mindkettő helyiség.A helyszín pedig: aszfaltos úton könnyen elérhető, illetve buszmegálló közelében van.Az M5-ös autópálya és a Tesco is csupán 5 km-re vannak, így minden bevásárlás és utazás gyorsan intézhető.Ne maradj le róla, jöjjön el, és költözzön be álmai otthonába Kecskeméten!
Kis Virág vagyok, az Arany János utca iroda képviseletében mint örökös tag

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: HZ067733-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148735112

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 36 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn