Kecskeméti eladó 110 nm-es ház

company_logo

95 000 000

Ft

863 636 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2014

Szintek száma:
1

Kert mérete:
900  m2
Méret:
110 m²

Leírás

Ha már tudják, hogy életformájukhoz a könnyed, fiatalos stílus illik leginkább, akkor ez az ingatlan az Önök OTTHONA.Eladó Kecskemét ÚJ ÉPÍTÉSŰ városrészében 110 m2-es, nappali+3 szobás, GARÁZSOS, 900 m2-es ÖNÁLLÓ, PARKOSÍTOTT, teljesen körbekerített telken található, 2014-ben épült SZIGETELT, TÉGLAÉPÍTÉSŰ, családi ház!A rendkívül hangulatos elemekkel megálmodott otthon elrendezése:Az amerikai konyhás nappali mellett 3 db hálószoba, egy háztartási helyiség is kialakításra került, mely kiválóan funkcionálhat gardróbként is. A fürdőszobában külön kád és tusoló lett kiépítve. A wc külön helyiségben található. A nappaliból nyíló terasz közvetlen kertkapcsolatot teremt, de idővel a fedett terasz akár be is építhető, illetve a telek további beépíthetőséggel bír, így a bővítés lehetséges!Otthoni wellness lehetőségét rejti magában a terasz védett szegletében fellelhető infra szauna. Az autók parkolására a garázs mellett további térkövezett részek biztosítanak helyet a garázs előtt és az udvarban is.Az ingatlant a tulajdonos saját részre építette, így a minőség, a praktikum figyelembevételével választotta a burkolatokat, nyílászárókat, bútorokat és a beépített konyhai gépeket. Minden nyílászáró egyedileg gyártott és az ablakok hő- és hangszigetelt üvegezésűek, redőnnyel szúnyoghálóval felszereltek.Mivel a ház jól szigetelt, így a téli időszakban nagyon alacsony rezsivel fenntartható.Ajánlom Önöknek ezt az ingatlant, hiszen kellő szeretettel, Önök számára is saját ízlésre szabott ékszerdobozzá válhat.

95000000 Ft
Kis Virág vagyok, az Dobó István körúti iroda Prime értékesítője és örökös tagja.

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: HZ060049-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 129489612

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn