Kecskemét Kisfáiban csodaszép, nagyon jó hangulatú tanya

118 000 000

Ft

5 364 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 22., 22:45

Tulajdonságok

Méret:
22000 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
2.2

Méret (m2):
22000

Leírás

Kecskemét Kisfáiban egy 1.7 hektáros fenyőerdő által körülvéve eladó egy gyönyörű, nagyon jó hangulatú, kb 5000 m2-es kivett tanya.
A tanyán több épület is van: egy nagy (10m*28m) vályogház, egy kisebb, kb 120 m2-es könnyűszerkezetű kis házikó, egy szerszámos fészer, egy takarmány tároló, egy kis istálló meg egy kb 40 m2-es "filegória". Ebben egy kemence is van, meg beépített szekrények, valamint egy cseresznyefából készült nagy asztal padokkal, az asztal körül kb 14 fő tud kényelmesen leülni.
A nagyobbik épület át lett alakítva; a tornác be lett építve, így ott szükség esetén, 4-5 kis vendégszoba kerülhet kialakításra (az alaprajzon ezek már jelölve vannak). A vályogfalba kb 3 méterenként beton pontalapok lettek kialakítva körben, ezek tartják a betonkoszorút, amin az új tető nyugszik. Az ácsolat a ház két végén 1-1 méterrel a ház falán túl lett nyújtva, így is védve a falakat az esőtől. A padlás belmagassága úgy lett kialakítva, hogy szükség esetén be lehessen építeni. A főépület szerkezetkész, a belső munkálatok még az új tulajdonost várják. Az épület kiválóan alkalmas vendéglátás, szálláshely üzemeltetésére. A tetőn van 10 db napelem, ezek egy 4 kV-os inverterbe vannak bekötve, ami megfelelő fényviszonyok esetén a tanya fogyasztásának nagyjából a felét szolgáltatja. Az inverter elbír még 5 db napelemet. Ennek a nagy háznak a szennyvize el van vezetve egy biológiai szennyvíztisztitó tartályba, ami 10 főt tud ellátni, de lökésszerű plusz terheléseket is képes elviselni.
A kisebbik házban 3 hálószoba van, és egy nappali. A fűtés valamennyi helyiségben infra panelekkel van megoldva, egy épített téglakályha kellemes meleget áraszt. A tanya körüli akác és egyéb (nem fenyő) fáknak köszönhetően, okosan és előrelátóan gazdálkodva a tűzifával, nincsen szükség plusz tűzifa vásárlására. Az internetet egy 21 m magas pózna tetején álló mikrohullámú antenna szolgáltatja. A tanya hangulatának és elhelyezkedésének köszönhetően bármilyen rendezvényt lehet itt szervezni: disznóvágás, születésnapi partik, céges csapatépítők, esküvők, stb. A tanya és az erdő két külön helyrajzi számon szerepel, és mivel az egész nagyobb mint 1 hektár ezért eladáskor kifüggesztés köteles.
Fúrt kút van. 3*25 Amper + H tarifa. Hálózati víz. Gázcsonk a a telekhatáron.
Ingatlanosok megkeresését Nem kérjük!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147269768

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn