Házszámos tanya Kiskunfélegyházától csak 3.5 kilométerre eladó!!!

7 750 000

Ft

4 147 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 20., 10:05

Tulajdonságok

Méret:
1869 m²

Méret tipus:
m2

Házszám:
25/a

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.1869
Méret (m2):
1869

Leírás

Megvételre kínálok egy Kiskunfélegyházától mindössze 1 perc autóútra található, 1869 nm saját területtel rendelkező kis tanyaépületet megkezdett felújítás mellett - a keletkezett sitt/szemét elszállítása folyamatban.

Az ingatlan házszámos tanyás ingatlan, pontos címe: Kiskunfélegyháza, VI körzet, Tanya 25/A - hivatalosan is zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület így Kifüggesztésre Nincs Szükség, nem kell fél évet várni a tulajdonjog-bejegyzésre!!!

Az ingatlan tehermentes, hitelképes és a vételár rendezését követően Azonnal birtokba is vehető!

A tulajdonos élete úgy alakult, hogy idén Angliába költözik dolgozni családostól, így a nemrég vásárolt tanyaépülete legnagyobb sajnálatára máris eladóvá vált.

A tanyaterület a Tiszaalpár felé vezető úton, a modellező reptér után, közvetlenül a buszmegálló mellett található (várostól 3.5 km -re mindössze), így tömegközlekedéssel is megközelíthető (diákjegy 125 Ft, felnőtt jegy 250 Ft), de mivel a városhoz nagyon közel fekszik, ezért kocsival 1 perc, de kerékpárral is pár perc alatt megközelíthető.

A lakóépület 35 nm körüli nagyságú, fürdőszobával rendelkezik, fűtése kályhával megoldott - saját területről minden évben ki is termelhető az éves tüzelőanyag, így minimális költség mellett letudható a fűtés.

Fúrt kút van, a vízellátás hidroforral megoldott, természetesen áram is rendelkezésre áll.

A terület elegendő nagyságú önellátás megvalósítására, ráadásul állattartásra is van lehetőség, már most is találhatók gazdasági épületek is (ólak, raktár, garázs/tároló). A terület bekerített, a közelben több hasonló, lakott ingatlan található, így biztonságos is.

Érdeklődésre szívesen megadom a tulajdonos telefonszámát, aki egyeztetett időpontban megmutatja az ingatlant - hétvégi mutatásnak sincs akadálya!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142094003

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn