Egyedi ajánlat!

Éld meg a felsőkategóriás luxust Kecskeméten!

company_logo

950 000 000

Ft

1 117 647 Ft/m²

Cím:

Bács-Kiskun; Kecskemét; Arborétum lakópark

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 11:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
3

Kert:
különálló

Kert mérete:
1143  m2

Méret:
850 m²

Leírás

Fedezd fel ezt a kiemelkedő, 850 nm-es lakóterű luxus házat, amely Magyarországon egyedülálló! Itt, Kecskemét legelőkelőbb, legbiztonságosabb lakóparkjában nem csupán egy ingatlan, hanem egy egyedi prémium életstílus vár rád, amely életre szóló élményeket kínál.

Az ingatlan Kecskemét belvárosától csupán 5 percre, az autópálya felhajtótól pedig 10 percre található, így az exkluzív életstílust élvezheti anélkül, hogy feladnád a város közelségét.

A ház két bejáratú, modern csúszó Hörmann bejárati kapukkal rendelkezik, amelyek nemcsak a biztonságot, hanem a kényelmet is szolgálják.
A riasztórendszer és a kiépített kamerarendszer pedig garantálja az ingatlan teljes biztonságát, így nyugodtan élvezheted az itt töltött időt.

A három szintes villa 1143 nm-es telken elhelyezkedő, minden igényt kielégítő komfortot kínál. A 850 nm beépített lakótér 3 szinten a legmagasabb szintű kényelemre tervezett, ahol a fűtés-hűtés rendszert három hőszivattyú, valamint gáz-cirkó biztosítja. Minden helyiség padló- és falfűtéssel, mennyezeti hűtéssel,valamint külön szabályzóval rendelkezik. Az internorm ablakok nemcsak a kiváló hőszigetelést biztosítják, hanem egyedülálló dizájnjuk révén a ház megjelenését is emelik.

Öt exkluzív hálószobája saját fürdőszobával és gardróbbal várja a legnagyobb kényelmet keresőket. A Valcuine konyhabútor és a beépített Miele gépek a gasztronómák álmait valósítják meg, míg az épített hűtőkamra a praktikumot és a stílust ötvözi. A fürdőszobák Versace burkolatai és csaptelepei igazi luxust kölcsönöznek a térnek.
A nappali galériás, a nagy belmagasság lélegzetelállító látványt nyújt és a világítás művészi megoldásai még inkább kiemelik a tér eleganciáját.

Ez a ház nem csupán egy lakóhely, hanem egy egyedi életstílus megtestesülése, amely a mór stílus kedvelői és a különlegességre vágyók számára ideális.
A házban található bútorzat a dubai luxus hotelek eleganciáját tükrözi, míg a Colombo Stile luxus bútorok garantálják a kifinomultság és stílus legmagasabb fokát.
Az ingatlan a teljes bútorzattal eladó, így az új tulajdonos azonnal élvezheti ezt a csodálatos környezetet!

A szuterén szint jelenleg befejezésre vár, de tervezve van egy mozi szoba, Spa részleg és boros pince kialakítása is.
A kertben több körös öntöző és csepegtető rendszer biztosítja a növények optimális ellátását, így a kert mindig üde és zöld marad. A kert varázslatos szegleteit egy önkeringető patak gazdagítja, amely nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem a természet hangulatát is magával hozza. A kerti sütögető ideális helyszín az intim családi összejövetelekhez vagy baráti grillezésekhez.

A luxus ingatlan részét képezi egy tágas, két autó számára kialakított, teljesen zárt garázs, amely maximális biztonságot nyújt az autók tulajdonosai számára. A garázs korszerű, automata kapuval rendelkezik, amely távirányítással működtethető, időjárásálló burkolattal van ellátva. A garázsból közvetlen bejárat nyílik a főépületbe, ami lehetővé teszi az egyszerű és elegáns közlekedést, még esős vagy havas időben.
A mészkő kandeláberek elegánsan világítják meg az udvart, biztosítva a varázslatos estéket és a felejthetetlen pillanatokat a szabadban.
A kültéri egyedi tervezésű fűthető medence 75 nm-es méretével, és a kényelmes napozóterasz a tökéletes kikapcsolódást kínálja.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget! Élj a lehetőséggel, hogy birtokba vedd Kecskemét egyik legexkluzívabb, Magyarországon egyedülálló ingatlanát, amely a dubai életérzés páratlan élményét kínálja, minden luxussal és kényelemmel, amire csak vágyhatsz!

Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal, az ingatlan előzetes irodai prezentációt követően tekinthető meg!

Hirdetés azonosító: 150938001

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn