Eladó telek, Kecskemét

company_logo

12 900 000

Ft

106 612 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
van

Csatorna:
van

Méret:
121 m²

Leírás

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját elképzelései szerint alkothassa meg otthonát. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegyük meg az első lépéseket együtt álmai otthona felé!

Az ingatlan lakóövezeti besorolása biztosítja, hogy egy nyugodt környezetben, távol a város zajától, de mégis könnyen elérhető távolságban valósíthassa meg otthonát. Legyen szó családi életről, nyugalomra vágyásról, vagy akár otthoni munkavégzésről, ez a telek minden igényt kielégíthet.

A teljes közműellátottság további előnyt jelent, hiszen nem kell plusz költséget és időt fordítania az alapvető szolgáltatások bevezetésére. A víz, villany, gáz és csatorna már rendelkezésre áll, így a tervezésnél csupán a kreativitás szabhat határt.

A telek kínálata rendkívül vonzó az olyan vevők számára, akik szeretnének egyedi otthont teremteni. Az elérhető 60%-os beépíthetőség lehetővé teszi, hogy széleskörben kihasználhassa a terület adottságait, legyen szó akár családi házról, akár egy különleges építészeti megoldást igénylő ingatlanról. A bontandó épületek jelenléte egy üres vásznat jelent, ahol valóban nulláról kezdheti meg álmai otthonának megvalósítását.
Eladásra kínálunk egy egyedülálló lehetőséget álmai otthonának megteremtésére: egy lakóövezeti telket bontandó épületekkel, 60%-os beépíthetőséggel, teljes közmű ellátottsággal. Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik saját ízlésük szerint szeretnének építkezni egy dinamikusan fejlődő részen.
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is! Ingatlan ügyeivel keressen bátran!

Referencia szám: TK065992

Hirdetés azonosító: 147996362

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 13 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn