Eladó tanya Szabadszállás, Erdő Tanya

company_logo

49 900 000

Ft

453 636 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Méret:
110 m²

Leírás

Otthonok és megoldások .
Szabadszállás külterületén, betonútról könnyen megközelíthető helyen, mesés-erdős környezetben, 3198 nm bekerített területen, szomszédmentes, nádfedeles, autentikus alföldi tanya eladó.
Főépület: előtér-konyha-spejz-étkező-fürdőszoba-beépíthető tároló helyiség, alkalmas garázsnak is.
Tetőtér: nagy előtér-három szoba-fürdőszoba.
Az épületet 20 éve teljesen felújították, 6 éve készült el a tetőtér beépítése. Nádtető 2023-ban rendbe téve.
Fa nyílászárók, ízléses megoldások.
Három fa tüzelésű kályha, éjszakai áram, internet, fúrt kút (18 és 30m mélyen két darab)
Vegyszermentes biokert 20 éve. Veteményes , vadkerítéssel védett, kb 200 nm. Itt található egy 24 nm-es, favázas üvegház, jelenleg fólia nélkül.

A képek nem is adják vissza a hangulatot, a madárfüttyös csendet, a végtelen nyugalmat ami ott árad.
Kifejezetten ajánlom " világ zajától " elvonulni szándékozó, alkotó embereknek.
A tanya tulajdonosok nagy része nem csak kiülni szeretne az udvarra, hanem kisebb-nagyobb mértékben termelni is benne. Az első sikerek után növelik a megművelt terület nagyságát, a fajták számát, majd talán az a kérdés is felmerül, hogy megtermelhetnének-e mindent saját maguknak.
Az utóbbi időszakban szembesültünk már kijárási korlátozással, fertőzésveszéllyel, készlethiánnyal, rendkívüli áremelkedéssel  nem csoda, ha sokan szeretnének a külső körülményektől egyre inkább függetlenedni és amit lehet, otthon megtermelni. Emellett fontos érv lehet még a környezettudatosság és a vegyszermentességre való törekvés is. Valamint az online világhoz való nagyobb mértékű kapcsolódás után jól esik a szabadidőt a szabadban, a kertben tölteni, sikerélményt is ad, ha látjuk a saját vetésű magjainkból előbújó növényeket cseperedni. Tapasztalja meg ezt a kedvező áron kínált, nyugodt életformát!
Ajánlom mindazok figyelmébe, akik nem messze a várostól, tanyasi nyugalomra vágynak, akikben megvan a hit, az elhivatottság,a munkakedv.
Akiknél felértékelődik a háztájiban megtermelt élelmiszer, a szárba szökkent palánta, a magyar gyümölcsfáink termése, akik nem bolti húsra vágynak, akiknek zene az erdő dala.
A fiataloknak legyen hite és bátorsága vidéken élni, a két kezük munkájának örülni, és egy egészségesebb generációt felnevelni.
Megtekintésért várom megtisztelő hívását!
Falusi CSOK-ra alkalmas!

NGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT A GDN Ingatlanhálózatnál - GDN azonosító: 369503

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148255033

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 23 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn