Eladó tanya Fülöpháza, I körzet

company_logo

110 000 000

Ft

328 358 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
335 m²
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Otthonok és megoldások.

Fülöpháza külterületén, autópályától mindössze 17 km-re, Kiskunsági Nemzeti Park homokdűnés, erdőkkel tarkított, érintetlen állatvilággal rendelkező területén, 28 évet működött lovas komplexum teljes vendégkörrel, berendezve, ambiciózus, lendületes, új tulajdonosnak átadná a staféta botot, aki felvirágoztatná, és újra élettel töltené meg ezt a varázslatos helyet. ( jelenleg nincs hasznosítva )
Kecskemét vonzáskörzetében az elmúlt 30 évben jó néhány "igazi" Lovaspanzió működött többek között ez az objektum is.
2022-ben pályázatok vannak kiírva, az idegenforgalmi fejlesztésekre !
Idegenforgalmi tevékenység tovább folytatására alkalmas, régi vendégkört átadnák, ha holnap megnyitna, garantált telt házzal menne újra, olyan jó híre volt!
Több generáció együtt élésére is kiváló választás, meseszép környezetben.
A terület több mint 5 Ha-on nyúlik el, hat épület színesíti.
A nádtetővel fedett parasztházban találjuk az éttermet , 200 személy kiszolgálására alkalmas konyhát, ami a legjobb éttermek minősítéssel működött. A panzió része 10 szobás,berendezett, saját fürdőszobákkal az alsó szinten, tetőtérben a folyosó két végén vannak a tusolók, wc-k.
A szobákat lehetőség van, még tovább bővíteni.
Kemping és sátorozási lehetőség, ( ezen a környéken sehol sem található kemping ) áramcsatlakozásokkal, valamint a kempingezők kényelmét biztosító kiszolgáló helyiségekkel ( tusolók-wc- ajándék bolt -mosogatási lehetőség )
Istállóban 10 ló elhelyezésére alkalmas boxok, bértartásra is alkalmas, személyzeti öltözök, kis személyzeti lakás.
A fűtést, 5 m3 telepített gáz biztosítja, valamint az étteremben üzemelő látvány kandalló.
Saját fúrt kút, vízügyi engedélye érvényes.
Gáztartály : 5 m3
Ha szívügye: a hagyományok őrzése, a régmúlt idők hangulata, egy olyan varázslatos helyen, ahol "kicsit megállt az idő"-mindenképpen ajánlom szíves figyelmébe!
Garantálom, hogy magával ragadja a homokdűnék páratlan szépsége,a háborítatlan madárcsicsergés, a természet rezgése, a nyugalom ami erre a helyre büszkén elmondható.
Várom megtisztelő hívását !

A vásárlás mezőgazdasági végzettséghez kötött.

Ma már a hitelintézetek is számos remek hitelajánlattal várják azokat, akiknek a családi gazdaság beindulásához csak a megfelelő anyagi háttér hiányozna. Okosan élve a lehetőségekkel élethosszig tartó megélhetést biztosít. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT A GDN Ingatlanhálózatnál - GDN azonosító: 304540

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 111725894

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás