Eladó ház, kúria Kecskemét

company_logo

650 000 000

Ft

425 950 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 09:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
1526 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
56638  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2017

Leírás

Elbűvölő Klasszicista Kúria!

Kecskemét belvárosától mindössze 4 km-re, az M5 autópálya lehajtójához közel, egy csendes, bájos környezetben, egy új építésű klasszicista kúria várja leendő tulajdonosát. Az 56,638 nm területen elterülő impozáns ingatlan 1526 nm-es lakótérrel büszkélkedhet, és lenyűgöző, erdős-fás környezetben magasodik. Az eredeti tervek szerint családi házként tervezett, most kúria néven pompázó épület 2017-ben, minőségi anyagok felhasználásával készült, minden egyes részlete gondos odafigyeléssel.

Az ingatlan három szintje összesen 1530 m2-nyi hasznos területtel rendelkezik. Az alaprajzok csatoltak a hirdetésben, azonban az elrendezés változtatható, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön elképzeléseinek. Az ingatlan multifunkcionális lehetőségeket rejt magában: szálloda, wellness központ, nyugdíjas otthon vagy magánklinika elhelyezésére is alkalmas. Az eredeti tervek befejezésére is van lehetőség, az ehhez szükséges dokumentációval és az elektronikus építési naplóval együtt.

Az épületet egy 638 nm-es pince szint teszi teljessé, melyet egy széles, fűtött lejárón keresztül lehet megközelíteni. Nyolc autó kényelmesen parkolhat az épület alatt kialakított területen.

A kúria fő szintje a földszint, ami 586 nm alapterületű. Itt találhatók a fő funkciók, azokat kiszolgáló egységek, és egy önálló lakrész is. A felső szintre 2 íves lépcső vezet fel, ahol három különálló lakrész található nappalival, hálóval és fürdővel, ami összesen 302 nm-es területet foglal el. Az épület körül lenyűgöző teraszok húzódnak, ahol a természet szépségét és a vidék nyugalmát élvezheti.

Az ingatlan területén városi víz, villany és gáz is elérhető. A tervezett napkollektoros rendszer a kúriától távolabb kerül kialakításra, hogy még hatékonyabb legyen.

Az impozáns kúria körül egy lenyűgöző parkot lehet kialakítani, amely örökzöldekkel, virágokkal és kerti tavakkal teli.

A hirdetésben található fotók egy lakberendező által készített számítógépes grafikát ábrázolnak, ami csupán a lehetőségeket mutatja be.

Bővebb információért és személyes megtekintésért keressen bizalommal! Szakértő kollégáink díjmentesen segítenek az CSOK, babaváró és hitel ügyintézésében. Itt a lehetőség egy felejthetetlen otthon megvásárlására - ne hagyja ki!
Ábrahám Tamás: Tel: , E-mail:

Referencia szám: HZ078979

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142268824

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn