Eladó Lakás Baja

company_logo

34 990 000

Ft

388 778 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
90 m²

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Erkély, terasz:
Nincs

Leírás

*** PÁRATLAN LEHETŐSÉG! FIATALOS ÁLOMLAKÁS!
Magas minőségben TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, MODERN otthon,
PARKOSÍTOTT, CSENDES kis lakóparkban ***


Baján, a Napfény lakóparkban, ami 2008-ban épült, a Szőlő utcában, 2. emeleti, bruttó 90 nm-es, K-Ny-i fekvésű, napos, világos, teljeskörűen felújított lakás, amerikai konyhás nappalival, 2 szobával, egy nagyméretű raktár helyiséggel, kádas, tusolós, wc-s új fürdőszobával, külön wc-vel, két terasszal, két tárolóval eladó. A lakásban radiátoros fűtés van kialakítva, a műanyag nyílászárók új függönyt kaptak, új járólap és laminált padló lett lerakva, a konyha új beépített konyhabútort és konyhai gépeket kapott, a fürdőszobában új, magas minőségű szaniterek és bútorok vannak, a falak 2 soron gletteltek és frissen festettek, a szobák klímával felszereltek.

A minden igényt kielégítő, igényesen berendezett lakás belső tere jól átgondolt, helykihasználása optimális, fiatal párnak, egy gyermekes családnak egy igazi élhető, kényelmes otthon.

A tiszta, rendezett folyosón felérve a bejárati ajtó előtti tágas fogadótérbe érkezünk. Mivel ezen a szinten ez az egyedüli lakás, nagyon sok hely van elhelyezni cipőtárolót, de akár gardróbszekrényt is. A lakásba belépve az előtérbe érünk, ahol nagyméretű beépített szekrényekbe lehet elhelyezni a kabátokat, táskákat, cipőket. Jobbra fordulva a tágas, világos, étkezős konyhás nappaliba lépünk. A konyhába új, fiatalos, modern konyhabútor lett készíttetve, magas minőségű konyhagépekkel. Míg készül a finom étel, addig is együtt tud lenni a család, de a vendégeket sem kell ott hagyni, még a konyhában készülődünk. Tökéletes tér a családnak a közös idő eltöltésére. Innen tovább haladva a kisebb méretű napfényes hálószobába jutunk, ahonnan ki tudunk menni a teraszra zenét hallgatni, vagy könyvet olvasni. A gardróbos előszobából a külön helyiségben lévő felújított vendég wc nyílik. Ha tovább megyünk, a folyosó kiszélesedik, így lehetőséget kínál egy dolgozósarok kialakítására, amit a nagy ablakon bejövő természetes fény tesz még hangulatosabbá. A felújított, újonnan beépített minőségi szaniterekkel és fiókos mosdószekrénnyel berendezett modern fürdőszoba innen közelíthető meg. A folyosó végén a világos, tágas, teraszos hálószobába lépünk. Minden adott itt, hogy egy fárasztó nap után pihenhessünk és nyugalmat találjunk. A napot indíthatjuk a teraszon egy forró kv-val, vagy zárhatjuk egy finom pohár borral. A lakás kuriózuma a bejárattal szemben lévő nagyméretű, de alacsony belmagasságú szoba, amit használhatunk tárolásra, teregetésre, de minden gyermek álma, egy bunker, gyerekkuckó, játékszoba is kialakítható belőle.
A lakás házközponti fűtésű egyedi mérőórával, a kellemes melegről radiátorok gondoskodnak, a melegvízről új villanybojler. A lakás hűtését korszerű minőségi klímák biztosítják a komfortérzet növelésének érdekében. Megújult valamennyi padlóburkolat és a falak javítása, festése is kifogástalan minőségben valósult meg. Az új, modern, minden igényt kielégítő konyha vadonatúj gépekkel (légkeveréses sütő, kerámia főzőlap) lett felszerelve. A lakás külön mérőórákkal (víz, villany) rendelkezik.

Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakója az ÁLMAIBAN SZEREPLŐ OTTHONÁRA leljen, vagy a BEFEKTETÉSI céljának tökéletesen megfelelő ingatlant megtalálja! Legyen Ön a megújult lakás első lakója!



A TÁRSASHÁZRÓL

A lakás egy 2008-ban épült, pénzügyileg és jogilag is rendezett, kétemeletes téglás, kiváló állapotú, igényes, tiszta társasház második emeletén található. A társasház lakói összetartó, tisztaság- és rendszerető, barátságos, jómódú emberek. A lakáshoz tartozik két tároló helyiség is, amik a lépcsőház aljában találhatóak, itt bicikliket, babakocsit lehet kényelmesen elhelyezni. A közösképviselő segíti az ott élők életét és intézi a ház ügyeit.
A társasház előtt lévő utcában van lehetőség parkolni.

A KÖRNYÉKRŐL

Környéken van bevásárlási lehetőség, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár. A közelben étterem, pizzéria is található. Romantikus sétákat tehetünk a Nagy- Pandúr- szigetre a Sugovica partra, homokos strandját pedig

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146282045

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Bánóczky Endre

Fekete-Pencz-Bánóczky Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn