Eladó Ház, Lajosmizse

company_logo

24 000 000

Ft

489 796 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
49 m²

Méret tipus:
m2

Méret (ha):
0.0049

Méret (m2):
49

Leírás

Lajosmizse Bács-Kiskun megye határán, a DunaTisza közi homokhátság északi részén, Kecskeméttől 17 kilométerre északnyugatra terül el. Lajosmizse külterületei részben még a homokhátság eredeti felszíni formáit őrzik; számos kisebb homokdűnét és homokhátat láthatunk itt, amelyek az uralkodó széliránynak megfelelő északnyugat-délkeleti irányba rendeződve szelik át a tájat. A magasabban fekvő dűnesorok között számos apróbb tó, illetve mocsár húzódik meg.
Lajosmizse az M5-ös autópályán vagy az 5-ös főúton  a középkori Buda-Kecskemét-Szeged öreg országúton  csatlakozik Magyarország fő közlekedési hálózatához; utóbbi végighalad a belterületén, míg az előbbi északkelet felől elkerüli azt. A környező jelentősebb települések közül Cegléd felől Csemőn keresztül a 4608-as, Kunszentmiklós felől az 5211-es úton érhető el.
Alsólajos területre a régi 5-ös út 73-as km kőnél kell lekanyarodni. A földterület egy erdőn keresztül közelíthető meg földúton. A meghirdetett tanyához 5755 m2-es saját telek is tartozik,de a tulajdonos másik 3 mezőgazdasági területével együtt,az 5 hektáros művelésre alkalmas területekkel együtt adja el. A ház 49 m2, 3 szobából és egy konyhából áll. A WC különálló épületben van. Érdemes a kis szobát átalakítani fürdőszobává, hogy kényelmesebb legyen az élet. A Ház előtt egy fedett terasz is egyszerűen kialakítható, esetleg a fürdőszoba ide is beintegrálható. Több gazdasági építmény is van a telken, némelyik nagyon egyszerűen lebontható, áttelepíthető. A mezőgazdasági gépek eladásától nem zárkózik el a tulajdonos, a konkrét értékekről vele kell egyeztetni, ha a vevő a teljes ingatlan megvételét kezdeményezi. Érdeklődése esetén keressen bátran!

Referencia szám: HZ044716

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 133982334

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn