Eladó Ház, Császártöltés

company_logo

29 500 000

Ft

225 191 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 5., 11:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
házközponti

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1811  m2

Méret:
131 m²

Leírás

Császártöltésen eladásra kínálok, egy kívül-belül felújított vegyes falazatú családi házat. Az ingatlan a tulajdoni lap szerint zártkert, ám utca névvel és házszámmal rendelkezik. Mivel zártkerti ingatlanok veszik körül, így rendkívül nyugodt, természetközeli élményt nyújt, ugyanakkor a belterületi házaktól 500 méterre található. Emiatt elsősorban a nyugalmat és a természetet kedvelőknek ajánlom. A 609m2-es telken lévő ház nagyon praktikus elrendezésű, tágas, napfényes. A ház lakótere 131m2, melyben található 2 szoba, nappali + étkező, konyha, fürdőszoba külön Wc és előszoba helyiségek. Tartozik még az ingatlanhoz egy tároló, kamra és kazánház, mely 28m2, valamint egy száraz 33m2-es pince.
A telken még található garázs, nyári konyha, tároló, gazdasági épület. Az ingatlanhoz tartozik 1202m2 szőlő és szántó. A ház új fa nyílászárói hőszigeteltek, a szobák laminált parkettával burkoltak, a többi helyiség mázas kerámia és metlachi, az étkező parafa borítású.
A fűtés cserépkályhával és vegyes tüzelésű kazánnal, radiátoros hőleadókkal megoldott. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.
2003-ban tetőfelújítás során új cserépfedést kapott a ház, ereszcsere és kéményfelújítás is történt.
A közelmúltban elkészült a házat körülvevő terasz, mely védettebbé teszi. 3 éve kezdődött a nyílászárók cseréje, igényes hőszigetelt fa ablakok és ajtó került beépítésre, ekkor az elektromos hálózat teljes felújítása is megtörtént.
A ház külső vakolása, színezése a közelmúltban fejeződött be, csakúgy mint a belső teljeskörű festés, erkélyajtó beépítés, új burkolás, gipszkartonozás.

Amennyiben szeretne hangulatos településen, kissé távolabb a központtól, de közel a természethez, ne keressen tovább, hívjon vagy írjon, megbeszéljük és komoly szándék esetén nézzük meg együtt.
Keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147148832

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn