5224 nm-es ipari ingatlan eladó Kecskemét

company_logo

450 000 000

Ft

86 141 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 18., 19:36
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
5224 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Leírás

VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE!

Eladó egy kiváló befektetési lehetőséget kínáló, 5 224 m alapterületű kereskedelmi-szolgáltató besorolású terület 110 m2 irodaépülettel Kecskeméten, a forgalmas M5 autópálya bevezető szakasza mentén, ahol közvetlen lehajtás biztosított. A terület vételára 450 000 000 HUF.

Ez a terület ideális választás lehet azok számára, akik a dinamikusan fejlődő városi környezetben szeretnék megvalósítani kereskedelmi vállalkozásukat. Az 50%-os beépíthetőség révén többféle kereskedelmi hasznosítási lehetőség áll rendelkezésre, legyen szó áruházról, szolgáltató központokról vagy egyéb kereskedésről.A lokáció különlegessége abban rejlik, hogy Kecskemét dinamikusan fejlődő területén helyezkedik el, így az itt megvalósuló projekt vonzereje magas lesz a jövőben is.

Az autópálya közvetlen lehajtása révén kiváló az infrastruktúra és a közlekedési kapcsolatok, amely fontos szempont lehet a potenciális befektetők és vállalkozások számára.Ha Ön olyan területet keres, ahol hosszú távú értéknövekedésre számíthat, és szeretne egy jól pozícionált, könnyen megközelíthető helyen kereskedelmi tevékenységet folytatni, ne keressen tovább. Ez a terület minden szükséges feltétellel rendelkezik ahhoz, hogy befektetése gyümölcsöző és sikeres legyen.Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt a kiemelkedő ingatlant!Telephely jellemzői:- Gksz besorolás- 50 % beépíthetőség- Víz, villany, gáz az ingatlanban, csatorna a telekhatáron.- kereskedelmi célokra, csarnok építésre ideális- főútról a le és felhajtás biztosított- a telephely körbekerített, riasztóval és kamerarendszerrel ellátott

A telehelyen lévő irodaépület jellemzői:- 110 m2- beton alapon, tégla + ytong- szigetelt- műanyag nyílászárók- víz, villany és gáz az ingatlanban- ügyféltér, tárgyaló, konyha + étkező, öltöző, személyzeti wc, tusoló, vendég wc, fedett terasz- padlófűtés- inverteres klíma.

További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!

450000000 Ft
Kis Virág vagyok, az Dobó István körúti iroda Prime értékesítője és örökös tagja.

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: IP034185-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147173025

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn