Eladó 468 nm-es Gyárépület Solt Külterület

company_logo

125 000 000

Ft

267 094 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
468 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

Bács-Kiskun vármegye Solt külterületén, a város belterületi közigazgatási határától 200 m-re eladásra kínálok egy feldolgozó üzemet. Az ingatlan végig kétsávos műúton közelíthető meg, az 52 főúttól kb. 800 méterre található. A teljes terület nagysága 9299 nm, melyen négy épület található.
Az első épület egy felújított feldolgozó üzem, alapterülete 468 nm. Megtalálható benne külön férfi és női öltöző, zuhanyzó, mosdó, melyek külön az udvarról is megközelíthetőek. Ezen kívül van egy étkező helyiség, egy hűtve tároló, feldolgozó helyiség, készáru raktár, földesáru raktár és átvevő helyiség. Az üzemépület 2012-ben teljes felújításon esett át, ekkor zöldségfeldolgozó üzemmé lett alakítva (HACCP-nek megfelelt) és 2017-ig üzemelt, jelenleg is azonnal használatba vehető a termelés megkezdéséhez.
A második épület egy régi, felújításra váró üzemépület. A 626 nm nagyságú épületben szintén megtalálhatóak öltöző, mosdó és zuhanyzó helyiségek, iroda, előtér, raktár, egy kisebb és egy nagyobb technológiai helyiség és egy hűtő helyiség is. Természetesen a felújítás során a termelési célnak megfelelő kialakítása igény szerint formálható. Az épület padlószintje emelt, a teherautók rakodási magasságában helyezkedik el. Egy része alatt pince található, melynek megközelítése az épület háta mögött lehetséges.
A harmadik épület egy nyitott gépjármű tároló, összesen 189 nm alapterületű. Megtalálható benne beton aljzattal 3 állásos gépkocsi tároló és egy raktár is.
A negyedik és egyben utcafronti épület 415 nm nagyságú. Szintén teljesen felújítandó. Megtalálható benne iroda, folyosó, közlekedő, előtér, wc, irattár, raktár, garázs és egy gépjármű javító műhely is.
A közel 1 hektáros terület beépíthetősége 30%, jelenleg 23%ban beépített. Egy esetleges kisebb bővítés is kivitelezhető még.

Az üzem kitűnő lehetőség azoknak, akik a termelést azonnal szeretnék megkezdeni, de később felújítással bővítenének. A felújítandó üzemépületek rendkívül sok lehetőséget rejtenek, akár felújítási, üzemalakítási pályázat alapját is képezhetik.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az üzem, kérem keressen bizalommal! További részletes információkkal is szívesen állok rendelkezésére, az üzem bejárására is biztosítok lehetőséget.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146595167

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn