Eladó 259 nm-es ház Dunavecse #4594352

company_logo

42 500 000

Ft

164 093 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 9., 09:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1
Méret:
259 m²

Leírás

Eladó Dunavecsén (Bács-Kiskun vármegye) központhoz közel, mégis csendes környezetben - Budapesttől és Kecskeméttől kb. 70km-re, Dunaújvárostól 15 km-re, az M8-as autópályától 2 percre - egy 259 m2-es 3 szintes, tetőtér beépítéses, galériás családi ház, amely alkalmas több generáció együttélésére is.
A földszinten található egy 2 férőhelyes garázs szerelőaknával (2 autó egymás után tud beállni), nyárikonyha, kazánház, szauna, zuhanyzó, WC. A kazánházból lépcső vezet le a pincébe, amely kb. 13 m2 alapterületű.
Az emeletre kívül és belül is fel lehet jutni lépcsőn: itt található egy légtérben a nappali-étkező-konyha-előtér, továbbá egy hálószoba, és mellékhelyiségek: kamra, fürdőszoba, WC.
Még egy szinttel feljebb találjuk a beépített tetőteret, ahol van 3 szoba, galéria, fürdőszoba WC-vel és egy loggia. A családi ház az 1980-as évek elején épült, az alsó szint terméskőből rakott falazatú, a felső épületrészek gázbeton tégla falazóelemekből, a tető héjazata bramac cserép. Fűtés: vegyes tüzelésű kazán, gázkazán, és a nappaliban kandalló. A középső szinten padló fűtés, a földszinten és a tetőtérben radiátor. Minden közmű rendelkezésre áll: gáz, vezetékes víz, szennyvíz csatorna, a kertben pedig fúrt kút. A telek mérete: 2426 m2, az épület mögött gyümölcsfák, szőlő, zöldségeskert. A település központja 10-15 perc séta távolságra (kb. 1 km) található, ahol szinte minden szolgáltatás elérhető: bölcsőde, óvodák, általános iskolák, speciális iskola, szakiskolák, szakorvosi rendelőintézet, gyógyszertár, posta, bankfiók, különféle üzletek. A közeli Duna parton pedig vadregényes, erdős vízpart várja a felüdülni vágyókat.

Hivatkozási azonosító: HZ092889-4594352

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146935682

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn