Eladó 223 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Kecel Központ

company_logo

48 500 000

Ft

217 489 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
223 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
571  m2

Félszobák száma:
3

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2021

Leírás

Bács vármegyében, Kecelen központ közeli 2 épületből álló felújított lakrész garázzsal nagy tárolóval eladó.
A főépület 111 nm, 3 egész és 2 félszobából áll, a nappali egy légtérben található az étkező-konyhával,. A Fürdő, kamra, előszoba és a közlekedőn kívül egy közel 14 nm terasz is tartozik a házhoz.
A melléképület áll egy egész és egy fél szobából, konyha, fürdő, előszoba, tároló, valamint 16,5 nm terasz tartozik a házhoz. Innen lehet a 25,2 nm garázsba és a pincébe is közlekedni. A garázs az utca felől elektromos garázsajtóval lett felszerelve, csakúgy mint a két épületet elválasztó kapu. . .
A kellemes klímát 3 inverteres klíma biztosítja, ebből kettő a főépületben, egy a Melléképületben található. A főépületben fatüzeléses kandalló, a másikban vízteres fa tüzelésű kazán biztosítja a meleget.
A cseréptető is kifogástalan, a tető 30cm kőzetgyapot szigetelést kapott. A nagy ház 10cm, a kisebb 6cm szigetelése is a költséghatékonyságot növeli, csakúgy mint a nyílászárók cseréje. A főépületben 3 rétegű hő-és hangszigetelt ablakok kerültek, szúnyoghálóval és redőnnyel védve, míg a kisebb házban 2 rétegű hőszigetelt nyílászárók találhatóak.
A szobák laminált lappal . burkoltak, a többi helyiség metlachil lappal borított. A házban a víz-és villanyvezetékek teljes cseréje 2 éve volt, most 3x30 Amper Ipari árammal lehet gazdálkodni. A házban 2 vonalas internet is kiépítésre került. Az ingatlanon hidroforos fúrt kút is van. A ház külső színezése az új tulajdonosra vár.
Kecel jellegzetes alföldi település. A Duna-Tisza köze nyugati felén, három történeti-néprajzi táj; a Kiskunság, a Bácska és a kalocsai Sárköz találkozásánál épült. A város központjához közel található az eladásra kínált ingatlan, így a közelben óvoda, iskola, boltok és szolgáltató egységek , orvosi rendelő megtalálhatóak.
Ha szeretnének olyan igényes ingatlanba költözni, ahol akár 2-3 generáció együtt , de mégis külön lakhat, ne keressen tovább, hívjon. Ha szeretne a lakása mellett , de mégis külön vállalkozói vagy szolgáltatói tevékenységet is végezni, akkor megtalálta az ideális megoldást, hívjon, vagy írjon, megbeszéljük.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145016520

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás