Eladó 144 nm-es Építési telek Kecel Központ közelében

company_logo

65 000 000

Ft

451 389 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
144 m²

Villany:
nincs

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Bács-Kiskun vármegye Kecel város szívében eladásra kínálok egy igazi ingatlankülönlegességet. Az összesen 9007 m2-en elhelyezkedő terület jelenleg levenduláskertként várja az oda látogatókat. A csodálatos, virágos környezetben a 8 fajta levendulán kívül sokféle virág, növény, egy halastó és különleges épületek teszik színessé az amúgy is egyedülálló parkot.
A tó mellett egy erős beton alapzattal, vasszerkezettel és szendvicspanel tetővel ellátott, összesen 144 nm nagyságú épület helyezkedik el, melyből egy kényelmes otthon is kialakítható. Ezen kívül számos kisebb épület, filagória, ólak is megtalálhatóak a területen. Különleges, a régi kor emlékeit idéző berendezések, az egyedi fémből készült szobrok és sok egyéb egyedi alkotás teszik igazán különlegessé az amúgy is hangulatos birtokot.
Kitűnő lehetőség azok számára, akik csodás, egyedi környezetben képzelik el háborítatlan otthonukat, akár a már meglévő épületből kialakítva, akár rönkházat felépítve.
Tökéletes választás akkor is, ha a park különlegességeit megőrizve, azt tovább üzemeltetve szeretne valaki levendulákkal, parkos környezettel és esetleg kisállatok tartásával foglalkozni.
A terület 11 helyrajziszámon elhelyezkedő belterületi telken fekszik, így további számos lehetőséget rejt magában. A villany bevezetésre került, a hálózati víz pedig az utcában helyezkedik el.
Komoly érdeklődők jelentkezését várom, szívesen állok rendelkezésükre. A terület megtekintése, bejárása előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges.

A levenduláskert bemutató videója az alábbi linken megtekinthető:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141663089

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn