Egyedi ajánlat!

Egy Jó Üzlet, Egy Jó Üzlethez?

company_logo

24 000 000

Ft

120 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 06:37

Tulajdonságok

Méret:
200 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Leírás

Dunaegyháza központjában bejáratott, jól működő,nagy forgalmú, híres vendéglátóhely eladó. Diszkók, koncertek, szülinapi rendezvények, élőzenés esték kötődnek a helyszínhez. A környező településekről, a Duna túloldalán fekvő Dunaújvárosból is szívesen jár át jól érezni magát mindenféle korosztály. Igény a szórakozásra mindig van, csak a tulajdonosok teherbíró képessége változott. Új gazdát keresnek a háznak, aki ugyanolyan örömmel és élvezettel tölti be a közösségi szerepet, ahogy azt tették idáig. Az élményekre továbbra is szükségük van az itt élőknek és a környéken a Duna vonzásában pihenőknek, nyaralóknak, horgászóknak. Minden feltétel biztosított egy sikeres vállalkozás működtetéséhez: kapcsolatok, beszerzés. ügyfélkör, munkaerő, műszaki adottságok. Viszont remek lehetőség van pub, hamburgeres, kifőzde, étkezde, kiszállító egység, előfizetéses étkezés, cukrászda, fagyizó, pékség, fornettis, pizzázó, ruházati bolt, varroda vagy bármely kisüzem, ital lerakat kialakítására.
Már messziről látszik, hogy gondos kezek munkája az épület faszerkezete, a terasztól a belső terekig, a berendezésekig. A terasz zsalukő mellvédje gyöngykavics bevonatos, körben kerámia lapokkal fedve. Hangulatos tölgy- és bükkfából készült asztalok, padok, boxok, székek fogadják a vendégeket. A 200 m2-es több helyiségből álló ingatlan kelet-nyugati tájolású, ebből 100 m2 a nagyterem. Van helye a kulturált szórakozásnak: asztali foci, csocsó, biliárd, külön helyiségben pingpong asztal várja a betérőket hétköznapokon is.
Az épület szigetelt könnyűszerkezetes, hullámpala tetőhéjazattal, a válaszfalak téglából vannak. Az eladótérben a falakat lambéria, a mennyezetet laminált lap, a padlózatot járólap borítja. Az egész telek betonozott, garázzsal és raktár épületekkel. A teljes ingatlan fűtését radiátoros hőleadókkal gázkazán és a nagyteremben plusz egy 9.3 kW-os hűtő-fűtő klíma biztosítja. További energetikai korszerűsítést jelent ledlámpákkal történt ellátása. A villamos hálózat 380 V, 36 kW-ra felbővítve. Riasztórendszere biztonságtechnikailag a rendőrségre van bekötve.
Az épület elhelyezkedése, a helyiségek nagysága és elosztása alapján több funkcióra képes. A település szempontjából a fent vázolt lehetőségek igényként is jelen vannak.
A települést vonzóvá teszi könnyű megközelíthetősége a Budapest- Baja autóútról, illetve a Pentele hídról és a várható M8 autópályáról. Jelentősége növekedni fog a szomszédban elhelyezkedő Schneider Electric 800 főt foglalkoztató gyárával, akár munkásszállóvá is átalakítható.. Turisztikai szempontból kikapcsolódásra, pihenésre, fürdésre, horgászásra közvetlenül ott a Duna utca végén található Duna holtág, a szomszédságban egyik irányban Tass horgászparadicsoma, másik irányban a Szelidi-tó. A közelben Petőfi múzeumok, emlékhelyek Dunavecse, Szalkszentmárton, Szabadszállás.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142576018

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn