Dusnok eladó ház

26 880 000

Ft

26 880 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
8

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
különálló

Méret:
1 m²

Leírás

Szeretett családi házunk új lakóit keresi. A Dusnok Bárka utcai ingatlan kedvező elhelyezkedésű, hiszen maximum 10 perc gyaloglással több bolt, a posta vagy akár a Művelődési ház is elérhető. Az utca végén vízpart biztosítja a kellemes délutáni séta lehetőségét.
Dusnok a Vajas-csatorna ölelésében fekszik, minden korosztály számára jó lehetőséget kínál. Rendelkezik saját bölcsödével, óvodával és általános iskolával, így a fiatalabb gyermekekkel rendelkező szülők is biztonságos környezetben tudják felnevelni a gyerekeket. A falu Kalocsához, Bajához és Szekszárdhoz is közel van, így a nagyobb bevásárlások is könnyedén megoldhatók.
A ház egy 564 m2-es telek utcafrontján fekszik. Az épületet 2000-ben tégla falazattal építtettük. 3 szoba + nappalival, egy különálló WC-vel és fürdőszobával, konyhával és előszobával rendelkezik. Az épület részét képzi egy konyhából nyíló nagy kamra és kazánház. A házhoz folytonosan került hozzáépítésre egy félig nyitott kocsibeálló tárolóhelyiségekkel.
Meleg vízről villanybojler gondoskodik. A fűtés radiátorokkal történik egy vegyestüzelésű kazán segítségével. A közelmúltban a ház központi részére egy hűtő-fűtő klíma került beszerelésre. Az ingatlan Csatornahálózatra csatlakoztatott, illetve fúrt kúttal rendelkezik. A földgáz bevezetésére lehetőség van, hiszen a telken belül gázcsonk található.
A telek hátsó részén egy már kialakított, termő konyhakert kapott helyet, melyet csemegeszőlők szegélyeznek. A növénytermesztés részeként a kertben és az udvarban több gyümölcsfa is megtalálható.
Ha szeretnéd megtekinteni a házat, kérlek ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségen 17:00 óra után:
Irányár: 26 880 000 Ft

Hirdetés azonosító: 148761175

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 54 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn