Családi ház egy ugrásra Kecskeméttől

41 000 000

Ft

315 385 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 13., 08:51

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
különálló

Kert mérete:
1295  m2

Méret:
130 m²

Leírás

Családi okok miatt, eladósorba került szeretett otthonunk. A házban a fő felújítási munkák megtörténtek, teljes vezetékcsere, a fűtési rendszer cseréje, modern kombi gáz-cirkó rendszerre, hűtő-fűtő klíma elhelyezése biztosítja a maximális komfortotérzetet. Műanyag ablakok, szúnyogháló, redőny. A kert 2 részre lett osztva, elől és a ház mellett füves, virágoskert, kocsibeálló, garázs, terméskőből épített sütögető valamint egy kiülös, telepített pavilon található. A főépületet a nyárikonyhával fedett terasz köti össze. A nyárikonyha folytatásában egy tároló található, mellette pedig - jelenleg - egy tyúkól ad otthont néhány szárnyasnak. A hátsó kertrészben veteményes és gazdagon termő gyümölcsfák helyezkednek el, kiváló lehetőséget nyújtva egy család számára a saját részre történő gazdálkodásra.
A ház két bejárattal rendelkezik, amiből most a konyhai bejárat van használva a terasz felől. Itt belépve a kényelmes konyhába jutunk, melyből nyílik a zuhanykabinos fürdő/wc helyiség, a másik irányban pedig egy nagy méretű kamra, melyből feljuthatunk, a tiszta, száraz padlástérbe. Továbbhaladva az első szobába jutunk, ami most étkezőként funkcionál. Innen nyílik a tágas nappali, valamint a középső szoba (itt található a másik bejárati ajtó, amit most nincs használatban), és a szintén kellemes méretű háló. Minden szoba ablakos, világos. Száraz tiszta pince is tartozik a házhoz.
Az ingatlan 5 percre található a 44-es főúttól (mégis csendes), ahonnan kb. 20 perc alatt eljuthatunk Kecskemétre, valamint szintén 10 perces autóút a méltán népszerű Hungarikum Liget, fürdő-gyógyfürdő komplexum. A Holt-Tisza kb. 3 km, ahol szabadstrand, strand, horgászati lehetőség biztosított. Talán a Tőserdő név ismerősen cseng, és az élő Tisza is a közelben kanyarog, de biztonságos távolságra. A község kiválóan ellátott, iskola, óvoda, orvosi rendelő, állatorvos, boltok, idősek otthona, mind megtalálható. Kecskemét közelsége szintén vonzó lehet azokbak akik bár a városban dolgoznak, de hazatérve valódi nyugalomra vágynak. Kérésre további képeket tudok küldeni.
Rugalmasan megtekinthető, de előzetes egyeztetés szükséges e-mailen vagy telefonon.

Hirdetés azonosító: 149786551

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn