Családi ház Vacsi közben

107 900 000

Ft

646 108 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 16., 07:53

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
C

Házszám:
8

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
azonnal

Kert:
különálló

Kert mérete:
300  m2
Méret:
167 m²

Leírás

Eladásra kínáljuk 5 szobás, 167nm-es családi házunkat Kecskeméten, a Vacsi közben, (Hegedűs köz / Vacsiköz ) kertvárosias környezetben! A sok emléket őrző, szeretett családi fészket kinőttük, mennünk kell. Ha otthont keres, nézze meg Ön is és szeressen bele, nem fog csalódni!

A hetvenes években épült vegyes falazatú, klasszikus kádár kocka házat 2005-ben vásároltuk meg és építettük át teljes mértékben a saját ízlésünkre formálva a modern kor elvárásainak megfelelően.

Az újonnan kialakított tetőtér beépítéses ház alapterülete 101 nm, a tetőtér 66 nm. Maga a telek 454nm. Az átépítés során a régi épületrész alatt teljes vízszigetelés történt, a falak 6 cm-es hőszigetelést kaptak valamint megtörtént a teljes villanyhálózat és az összes gépészeti vezeték cseréje is. A tető fedése betoncseréppel történt. A hőszigetelt fa nyílászárók később redőnnyel, szúnyoghálóval lettek kiegészítve. Az ingatlan összközműves, dupla komfortos. A fűtésről egy kondenzációs gázkazán gondoskodik de alternatív megoldásként üzemel egy faelgázosító kazán valamint egy kandalló is. A használati melegvíz előállítást Solar (napkollektor) rendszer egészíti ki. A ház úgy lett kialakítva, hogy a két szintet külön-külön is használni lehessen, tehát két generációs lakóházként is funkcionálhat.
Az épület elosztása: a földszinten előszoba, konyha étkezővel, 2 szoba, fürdőszoba, két különálló WC és tusoló, kamra, kazánház és egy nagy terasz; az emeleten pedig 3 szoba, fürdőszoba, külön WC, erkély. Az épület tágas, napfényes, élhető terekkel rendelkezik, szinte minden igényt kielégíthet.
A kert gyönyörűen parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott, amelynek a vízellátása fúrott kútról történik. Az udvart elektromos kapun keresztül lehet megközelíteni, ahol helyet kapott egy önálló garázs és egy fedett autóbeálló is. Az ingatlan biztonságáról riasztó és kamerarendszer gondoskodik. A ház előtt rendezett, murvás parkoló lett kialakítva.
Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű, közel a városközponthoz ám mégis kertvárosias környezetben található. Iskola, óvoda, boltok pár perc alatt elérhető közelségben vannak.
Szeretettel ajánljuk házunkat nagycsaládosok részére, akiknek nagyobb terekre, több szobára van szükségük illetve azoknak, akiknek fontos a belváros közelsége ám mégis a nyüzsgés helyett egy csendes, nyugodt családi otthonra vágynak.
A megtekintés csak előzetes egyeztetés esetén lehetséges. Kérem, keressen a fenti telefonszámon!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150284796

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 15 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn